Märken

 

 

 

B-BELT

B.belt är ett varumärke som erbjuder grymt snygga bälten och armband gjorda av skinn. Varumärket kommer från Tyskland och alla dess produkter är handgjorda och av högsta kvalitet. Med sin tidlösa desgin går B.belts produkter aldrig ur mode, så du kan känna dig trygg när du bär dessa snygga skärp och armband. Man märker att B.belt är specialiserade på just skärp då de alltid lyckas med den snygga designen, och de små detaljerna.

 

Dondup

Dondup jeans är främst känd för sina otroligt välsittande jeans. Chinos, blus, t-shirt, skjorta, jacka, tröja och shorts med samma passform som jeansen och har seglat upp och blivit ett perfekt komplement till jeansen. Dondup startades av Massimo Berloni och Manuela Mariotti 1999 i den lilla staden Fossombrone i Marche-regionen, lite norr om mellersta Italien, var uppstickaren som snabbt tog för sig. Berloni och Mariotti visste att deras jeansdesign var nyskapande och kunde sätta nya trender. Men för att sticka ut ordentligt gällde det att hitta ett unikt namn. Det blev Dondup efter den tibetanske laman Mingyar Dondup, vars livsfilosoifi var: ”Alla människor är jämlikar: ras, hudfärg eller tro betyder inget. Det enda som räknas är en människas avsikter och handlingar.” Dondup är idag ett av de ledande varumärkena i världen.

 

 

 

Paltò tillverkar rockar och kappor i Italien och Alexis.se är en av få utvalda återförsäljare både online och i butiken. Paltò återspeglar kärnelementen i den mest äkta italienska andan: stil, skrädderi, utmärkta material och handgjorda detaljer, uppdaterade och personliga enligt dagens och samhällets krav. Paltò föddes från den exakta undersökningen av rockens historia, konstruktion och användning, tolka dess egenskaper och dess specifika element enligt dagens mode. Paltò rockar tillverkas av vuxna människor som får betalt, Paltò rockar passar många tillfällen. Paltò rockar är väldigt prisvärda med tanke på att de tillverkas för hand i Italien.

 

  

 

 

Philippe Model sneakers

Philippe model sneakers föddes 1981. Kollektionen fick sin fulla prakt när Paolo Gambato, välkänd italiensk designer träffade det "franska geniet" på ett nästan slumpmässigt sätt. Den första skon designad av den kreativa duon kallades "Paris" som en hyllning till staden som såg de första stegen av designern Philippe Model, följt av ett kontinuerligt flöde av bisarra idéer när det gäller stil och färgkombinationer. Framgången för Philippe Model sneakers kommer från spännande idéer som blandas med den italienska känslan för mode.

 

 

Mauro Grifoni

Mauro Grifoni älskar den italienska modetraditionen med sitt genuina hantverk och sin kvalitet. Men Mauro Grifoni hade en dröm om något annat. För han ville inte bära kläder som han såg på alla andra. Drömmen blev ett mönster till en skjorta där han var mycket noggrann med detaljer. Sedan skaffade han en symaskin som annars användes för att sy rockar. Den första skräddarsydda skjortan följdes av flera och Italien fick en ny modedesigner, vars kollektioner idag älskas över hela världen. Mauro Grifoni startade sitt företag 1992. Det som började med en skjorta är idag modeföretag som gör jeans, kavajer, stickat, t-shirts och självklart handgjorda skjortor. De som känner Mauro Grifoni säger att han närmast är besatt i jakten på perfektion, samtidigt som han vårdar det italienska hantverksarvet och har en fingertoppskänsla för trender.

 

 
 

CALVIN KLEIN UNDERKLÄDER

Calvin Klein underkläder är ett av världens mest populära märken inom underklädesindustrin. Företaget grundades i New York 1968 och började tillverka Calvin Klein kalsonger på 80-talet. Kalsongerna blev mycket omtyckta och företaget började även tillverka underkläder för kvinnor. Karaktäristiskt för Calvin Klein underkläder är den moderna designen med en perfekt passform som älskas av alla. Sedan starten i mitten av 1900-talet har Calvin Klein släppt flera kollektioner med populära kalsonger, bh:ar och trosor som är oerhört omtyckta runtom i världen. Calvin Klein har ett stort och brett sortiment och utvecklar ständigt nya underkläder.