Räddaren i nöden

Mycket ska man vara med om och allt ska tydligen komma på samma gång, vi har varit på semester och haft det mysigt, redan efter 2 dagar gick bilen sönder när vi skulle på en utflykt över dagen. Toppen, trasig bil och massa mil hemifrån, bara att gilla läget och göra det bästa av situationen så vi fortsatte i samma banor som vi brukar och korka upp flaskan. Bilen vart lagad och efter att vi gökat och supit i 8 dagar så kände jag att det började ge vika i krigaren, jag fick givetvis panik för jag har aldrig känt en sådan känsla förut, jag brukar alltid vara dyngkåt och stenhård. Tänkte mest att det kanske bara var en engångsgrej för att vi hade druckit en del och i väldigt många dagar så jag försökte lugna ner mig lite.

Nästa kväll skulle vi sexa till det lite igen och det hände ingenting! Nu fick jag panik på riktigt, har den gett upp nu ? vad ska jag ta mig till, känner att jag vill göka men krigaren vill inte så i givakt. Vart tvungen att berätta detta för min kompis och han skrattade bara och frågade om jag inte hade varit med om det förut. 

Han fortsatte skratta medans han förklarade och sa sedan att han hade en lösning på problemet, en liten tablett och du kommer vara som en hingst igen sa han.

Jag vart lite nojig för jag vill inte äta tabletter för att det skulle fungera, men lugn sa han det är inget farligt och det är mycket vanligare än vad du tror, skit samma tänkte jag och åt den där tabletten, och herre min gud vad det fungerade bra, ett riktigt praktstånd som stod och brumma som en telefonstolpe, jag höll på hela natten kändes det som i alla fall.
Morgonen efter så va jag snabbt på min polare om mer tabletter, han hade inte så många kvar men han tipsade mig om att handla hos viagrastore.se. Där hade han handlat länge och dem hade snabba leveranser och anonyma paket vilket är svinbra. Sagt och gjort så va det första jag gjorde när jag kom hem att beställa och jag hade the good stuff hemma på bara några dagar, mycket nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *